Hanna Loffart

Thristan har brutit handen

Igår kväll var vi hos våra vänner och tittade på Melodifestivalen.
Thristans stora idol är Youtubern Vlad som hade med ett bidrag igår. När Vlad gick vidare till Andra chansen, så blev Thristan väldigt glad. Så glad att han sprang och gjorde nån segerdans, vilken resulterade i att han ramlade och slog sig. Han snyftade lite i soffan efteråt, men inte mer än så. Han hade ont i handen och när vi skulle åka hem så fick jag hjälpa honom på med jackan.

Under natten så sov han knappt, då han hade så ont. Jag var uppe fyra gånger till honom stackaren. Till slut hade han så ont att han mådde illa, så då gav jag honom Alvedon och efter det så somnade han faktiskt en stund.

På morgonen var handen svullen och han hade så ont att han inte kunde röra den. Vi tog det säkra före det osäkra och åkte upp till Akuten för att kolla upp det.

Efter 4 timmar var vi därifrån – med gips och bruten hand.

Vi trodde att han brutit handleden, men tydligen var det båtbenet i handen som var brutet. ”Som tur var” så visade röntgen på det direkt, annars hade han fått gipsa handen ändå och sen fått åka till Eskilstuna i veckan för att göra en magnetröntgen. Så det var lite tur i oturen att det faktiskt syntes tydligt nu, så han slipper det extra momentet. Han var rejält ledsen på sjukhuset, dels för att han hade ont men främst för att det var lite läskigt. Han som aldrig slagit sig förr. ”Jag har bara haft plåster två gånger” snyftade han fram.

Hade det varit Thexas som brutit sig så hade det varit med förståeligt, han som är så orädd och kastar sig hej vilt när han spelar fotboll. Att det skulle vara Thristan som blev gipsad trodde jag aldrig. När vi väl kom hem igen förut så blev han snabbt gladare, skönt nog. Väldigt kramig och sällskapssjuk. Vi åkte och köpte hans favoritgodis och sen kom även hans mormor och bonusmorfar och fikade med oss. Så nu väntar 4 veckor med gips, till en början. Sen ska han till ortoped för att kolla upp handen igen. Förhoppningsvis läker det fint under tiden och han slipper mer gips eller operation.

(Jag frågade Thristan om jag fick lägga ut de här bilderna, då han ser så ledsen ut, men han tyckte det var helt okej. Eller så fiskar han efter mer Kinapuffar i tycka-synd-om-mig-present)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Usch stackars thristan❤️ Ja får ont och mår illa vara av att läsa om hans smärta?? ja har själv brutit mig så man vet hur jäkla ont de gör? hoppas han kryar på sig fort

stats