Hanna Loffart

Thristan magsjuk + klädrensning

Thristan hann bara vara i skolan en kvart idag. Sen ringde de och sa att han kräktes.
Han klagade på magont igår efter skolavslutningen, men vi tänkte att det var för mycket bullar.
Sen vaknade han en gång inatt och sa att han hade ont i magen också.

MEN – han ljög för oss för några veckor sedan och sa att han hade ont i magen. Så hans ena fröken ringde mig så jag fick hämta hem honom. Då var ”magontet” som bortblåst och han lekte järnet och nämnde det inte på hela dagen. Och tydligen så säger han nästintill varje dag till den här fröken att han har ont i magen. Såklart hon inte tror honom, och inte vi heller. Hon hade inte trott Thristan imorse heller, förrän han satt på toaletten och kräktes. Så ni kan ju tro att vi haft ett allvarligt snack här hemma med honom idag.

OM han inte hade hittat på att han har ont i magen var och varannan dag så hade vi ju trott honom idag och hållit honom hemma! Unge!

Men han har bara kräkts en gång och verkar må rätt okej ändå. Thristan blir ju (peppar peppar) sällan sjukare än så. Så jag hoppas att det är likadant nu, att han inte blir sämre och att vi andra klarar oss.

Det blev inte mycket jobb idag med andra ord. Jag fick dona hemma istället. Rensat Thiaras rum och tömt hennes garderob på 86-kläderna. La ut en massa på Instagram som ska säljas. Jag brukar ge bort alla kläderna, men tänkte att jag kanske kan sälja lite och köpa nytt till henne för pengarna istället. I höst behöver hon en helt ny garderob i storlek 98 så, ett par leggings har hon i den storleken bara än så länge.

img_1526.jpg

Bilderna strular fortfarande till bloggen, så ni får nöja er med en klädhög. Jag förstår verkligen inte vad som är fel? Bilderna förminskas något enormt när man laddar upp dom! Så trist!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats