Hanna Loffart

Thuni 1 år

Tänk att det redan gått ett helt år sen lilla Thuni föddes.
Vår sista lilla pusselbit. Hon kom som den största gaphalsen jag nånsin skådat och de första månaderna var otroligt tuffa. Herregud så hon skrek! När koliken väl lagt sig, så hade hon kvällsoro till alldeles nyligen. Men sen jag slutade amma henne i mitten av augusti så har hon fått ett helt annat lugn om kvällarna, och nu för tiden så somnar hon gott vid 20-tiden. Annars är hon lugnet själv, hon gör verkligen inte mycket väsen av sig. Det är tyvärr inte ofta hon varken pratar eller skrattar, hon är väldigt tystlåten (lik Thiara där) Men vi hoppas såklart att hon blir mer pratsam med tiden.

1-års dagen idag ja. Hon är febrig och förkyld så vi bestämde att vi firar henne samtidigt som släkten ska fira henne på lördag istället. Förhoppningsvis uppskattar hon presenter, ballonger och tårta lite mer då.

Men idag hade Emil gjort en pannkakstårta till henne, eller till oss allihopa såklart. Hon tyckte inte alls om det, haha. Hon satt mest och geggade med grädden, åt en bananbit och sen var det bra. Stackars liten, sjuk på sin första födelsedag. Det var förresten Thiara också på sin 1-års dag. Historien upprepar sig, de är lika på många plan de där tjejerna.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats