Hanna Loffart

Tillträde i festlokalen

Hej och hå, ända in i kaklet kör vi nu!

Jag började dagen med att åka upp till jobbet för att skriva ut lite grejer. Jag hann inte med allt, men var tvungen att susa vidare. Fina naglar fick jag, visar i ett annat inlägg. Sen hem för lunch med Emil och barnen. Emil åkte till Bolaget och handlade och jag pysslade på det sista med festprogrammen. Herregud, vilken tid det tagit! Men jag är himla nöjd så det har det varit värt! Hoppas att gästerna kommer tycka det är kul också!

När Emil kom hem igen så fick vi sällskap av vår toastmaster Robin och min bonuspappa Per, bilarna lastades med grejer och vi åkte till vår festlokal. Vi fick tillträde till den idag och nu är det en hel del att pyssla med där ute. Ta ner getingbon och sanera råttbajs bla.

Pojkarna var med en stund men efter två timmars bråk så ledsnade jag och skjutsade in dom till min pappa. Sen kom mamma, syrran och pysseltjejerna och de sattes i arbete. Pizza och kaffe, sen öste vi! Så tacksamt för all hjälp!

Bilder och lite sneakpeaks på lokalen.

img_2311.jpg

img_2314.jpg

img_2313.jpg

img_2312.jpgimg_2316.jpgimg_2315.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Oh, vet inte hur många gånger om dagen jag spanar in här nu. Vill läsa allt om bröllopet. Verkar ha varit en underbar dag och ni är såå fina! ?

stats