Hanna Loffart

Tingsrätten + jobba hemifrån

Igår stod en heldag i Nyköpings tingsrätt på schemat, det är så kul verkligen! Mindre roligt att köra bil hem efter 8 timmar i rätten, så trött att det var obehagligt att köra. Nu har jag bara en dag kvar (en har jag bytt bort) innan bebisen kommer. Sen får vi se hur långt uppehåll jag tar därifrån. Över sommaren i alla fall, men då är det ändå mindre förhandlingar där. Och i höst/vinter får Emil vara föräldraledig de dagar jag är i rätten.

När jag kom hem så stod maten klar och efter det så somnade jag i soffan en timme med barnen. Det är så jäkla trist att vara så här energilös verkligen. Vet inte när jag lagade mat senast tex. Eller städade! Tvätten (som är min favoritsyssla) kommer efter den med. Men om 1,5 vecka så kan jag nog gå hem på min sjukskrivning och på så sätt kunna vila när jag behöver och sen orka med vardagssysslorna. Saknar att städa liksom..?

Just nu sitter jag hemma. Åkte hem vid lunch och har jobbat några timmar hemifrån. Hämtade hem Thiara och Thexas när de slutade skolan och nu har de cyklat till lekparken tillsammans. Det är kravet de har om jag ska hämta dom innan fritids, då är det ”fritidstid” hemma som gäller. Utelek och mellis, sen lek utan skärm inomhus. På så sätt kan jag jobba och de gör något vettigt (utan skärm) under tiden. Och de har riktigt skoj tillsammans! Snart kommer Thristan hem och då blir det mellis/fika. Hade lovat barnen kladdkaka, men allt mjöl i butikerna är ju slut pga Corona-viruset. Vi får rota fram farmors bullar ur frysen.

Titta här då! I fredags när Thristan slutade skolan så cyklade han själv till Ica och köpte fika till oss, för egna pengar! Sen åkte han hem och dukade fram så fint lagom tills vi andra kom hem från skolan och fritids.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats