Hanna Loffart

Tips – mycket fint på Bubbleroom

I och med att sommaren inte har bjudit på så många soltimmar, och det verkar inte bli många fler heller, så kliar det lite i shoppingtarmen. För alla har vi en sådan, eller hur?

Jag älskar hösten och det jag verkligen behöver i år är en Ny höstgarderob. Jag har tittat runt bland kedjornas nyheter och det finns ju SÅ mycket snyggt – både till mig och barnen. Jag själv skulle vilja ha ett par vinröda jeans. Såg det på en tjej härom dagen och sedan dess kan jag inte tänka på annat, typ. Hihi.

Inne på Bubbleroom finns det riktigt snygga kläder bland Nyinkommet. Hur ska man kunna välja? Den här klänningen nedan är därifrån (även byxorna) Så himla fin! Den skulle vara perfekt att bära på ett sommarbröllop. Nu verkar det ju inte bli något vi ska gå på i år, men till nästa år kanske? Det blir inte svårt att få till en ny höstgarderob iaf! Hihi!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna - Mamma till Lowa & Wilton

  Svar: Ja men visst är zippy jeansen snygga, helt underbara. Blev dock inget köp den här gången, men ska lätt slå till på ett par i höst tänkte jag. De sitter tajt, och materialet är lite speciellt så i provhytten kändes de väldigt varma och klistriga, men vet inte hur de är att ha på sig ute. Men det var mycket stretchiga så det var ett stort plus. Satt väl helt okej i midjan men tyckte nog det vällde över lite. Vill hällre att de går upp lite så de ”håller in”. Jag va dock rätt stressad när jag testade dom så med lite tid och flera olika storlekar att testa så hittar man garanterat rätt 🙂 De fanns förresten typ lika dana byxor som du bloggat om här ovan.

  Många kramar

 2. Jenny Hammarström

  sv: Ja det ska bli jätte skönt! Men jag åker faktiskt utan Saga, hon ska stanna hemma med sin mormor 🙂
  Och jag har aldrig varit utomlands med henne förut, så har absolut ingen koll på det där 😛
  Hoppas ni får en härlig resa!
  Kram

stats