Hanna Loffart

Tips – objektiv till iPhone.

Igår hade jag några minter för shopping innan tåget gick hemåt från Stockholm. Jag gick in på Teknikmagasinet och köpte mig ett objektiv till min iPhone 4s. Jag tycker att den kameran är bra som den är, men OJ så mycket bättre den blir nu med objektivet på! Jag köpte ett objektiv med makro/vidvinkel effekt som man skruvar på telefonen. Lätt att ta bort och ha med sig.

Jag har tagit lite snabba bilder för att visa skillnaden med makroobjektivet på.

199:- på Teknikmagasinet alltså.

De två sista bilderna är på Emils byxor och på Thexas nagel. Riktigt bra va? (han ska nog få klippa naglarna ikväll ser jag, haha)

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats