Hanna Loffart

Torsdag + första leendet

Idag skulle vi ha varit på BVC för 6-veckors kontroll för Thilox och ”hälsosamtal” för mig. Vet inte vad det kallas för? När man får svara på en massa frågor för att se så man inte har någon förlossningsdepression. Ingen fara för det för min del. Jag mår så bra, Thilox är gladare och amningen funkar.

Ganska skönt att det blev inställt dock, Emil hade ändå glömt bort det erkände han. Bvc bad nämligen Emil va med så han kunde va med Thilox under tiden jag svarade på de där frågorna.

Nu ska jag ta med mig Thilox och handla lite smått. Åkte på uppdraget att köpa frökenpresent till Thristans klass nämligen. Varje år. Thiara är och leker hos en kompis, Thexas har en kompis här med de ska på fotbollsträning sen. Och Thristan sitter inne och undviker pollen, stackaren. Det är så gult ute nu!

Försökte få med hans fina leende på bild. Inte det lättaste. Men så sött!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats