Hanna Loffart

Träslöjd och låtsasfredag

Jag känner mig så trött idag. Inte konstigt kanske då jag haft migrän i tre dagar.
Jag såg på Nyhetsmorgon igår om att man kan bota migrän med hjälp av botox, kanske vore något?

Idag har jag jobbat ensam, så tråkigt så jag passade på att flexa ut tidigare för att följa med Thristan till tandläkaren.
Det är inte hans favoritsyssla, men han är så duktig när han är där!

När han var klar där så åkte vi tillbaka till skolan och jag passade på att vara med resten av dagen. Det var inte igår man hade träslöjd! Fick lite rysningar faktiskt. Vi hade en riktig snuskgubbe till lärare när jag gick i sexan som tafsade på oss tjejer, han fick sluta på skolan som tur var.

Väl hemma igen så låtsades vi att det var fredag. Munkar, godis och tacos. Hur galet som helst tyckte barnen!

Nåddes av information med tråkigheter som hänt i skolan igen. Så imorgon ska rektorn få ett långt mail. Igen. Jag är så less! Nu har det känts bra en vecka, underbart är kort. Hej sömnlösa nätter igen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats