Hanna Loffart

Trött och mosig

Jag har känt mig extremt trött idag. Sådär jobbigt trött att man har nära till tårarna hela tiden. Jag antar att det är de senaste veckornas dåliga sömn som bråkar. Min foglossning jag eskalerat och gör fruktansvärt ont, speciellt nattetid. Jag sover korta stunder, men vaknar i smärta så fort jag rör mig eller försöker vända mig. Plus att det blir minst ett toalettbesök på natten också. INTE lätt att ta sig upp då…

Efter lunch idag så började jag känna mig mosig. Ont i bihålorna och varm i ögonen. Under eftermiddagen kom febern, jag får dock aldrig hög feber. Men det ÄR ändå.

När barnen lagt sig idag så somnade jag bums på soffan. Vaknade nyss och har fått tag på helgens bortglömda godispåse och en Alvedon.

Imorgon planerar jag att vara hemma. Hoppas att jag inte blir mer sjuk och att en dags vila och sömn kan göra susen.

20131029-202222.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats