Hanna Loffart

Ullared + hemma igen

Det blev en heldag i Ullared igår. Men det var lite folk och alla höll bra avstånd, så det kändes ändå okej att vara där. Betydligt mer folk hemma på Ica tex. Vi hittade i princip allt vi skulle ha, inte så mycket grejer egentligen men vi var snälla och köpte saker till andra också. Så det tog tid, mest pga avstånden mellan alla avdelningar där inne. Men både Thiara och Thilox (och Emil) skötte sig så bra!

Resan tillbaka till Gränna och husvagnen började kaos. Mellan Ullared och Smålandsstenar fick vi stanna två gånger med Thilox, han avskyr att åka bil om han inte råkar sova. Och sova gör han bara i korta stunder den herren.

När vi väl kom till campingen var klockan 22:03 och bommarna låses klockan 22:00. Men där hade vi tur och släpptes igenom ändå då personalen inte gått hem ännu. Jag la Thiara och Thilox i vår sång och sen började ju riva förtält då det skulle ösregna under natten och förmiddagen. Så 22:30 rev i förtält, måste sett underligt ut.

Men det regnade som utlovat, så det var bra att vi rev det igår. Så kunde vi packa ihop det sista och åka nu i förmiddags. Fick stanna i Linköping på vägen hem och äta glass (läs: Thilox gallskrek)

Idag ska vi bara packa upp grejer och tvätta. Och gå igenom allt vi köpte i Ullared.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats