Hanna Loffart

Ungar överallt!

Oh my, vilken dag!
Först jobb, sen möte på det innan jag åkte hem lite tidigare för att byta av Emil som åkte till Gävle för att titta på fotboll med vänner. Emils mamma var här och fikade lite. Lagom när hon skulle åka så kom två kompisar till Thristan och de blev kvar här och lekte. Sen åkte dom och Thristan ner till en annan kompis och lekte. Och sen kom den kompisen i sin tur upp hit med sin lillasyster och lekte vidare med killarna när de två andra åkte hem. Rörigt? Inte alls! Huset fullt av ungar bara!

Däremellan har jag hunnit tvätta och laga mat också. Och sen gick vi ner till grannarna (kompisen med lillasyster) och lekte lite till. Haha! Älskar det här villaområdet alltså!

Alla barnen sover och jag slappar i soffan med datorn i knät. Borde röja hemmet inför onsdagens värdering av mäklare, men jag har ingen som helst lust eller ork. Får åka hem på lunchen imorgon och ta ett varv.

Emil kommer hem sent idag/inatt så honom kan jag inte sitta uppe och vänta på. Borde kanske gå och lägga mig nu då jag känner mig ruskigt trött, men om en stund börjar ju Paradise Hotel och det vill jag ju pinsamt nog inte missa för allt i världen. Haha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats