Hanna Loffart

Utbildning i fastighetsrätt

Om jag var trött tidigare i veckan pga förkylningen (nej, det verkar inte ge med sig) så är det inget emot vad jag är nu. Huvudet är alldeles snurrigt efter all information idag. Jag har nämligen varit i Stockholm på utbildning i fastighetsrätt. Det var under förväntan tyvärr och jag var alldeles snurrig och undrade vad jag egentligen gjorde där. Haha, inte ensam om den känslan dock visade det sig.

Efteråt åkte jag till min kusin Pontus som fyller år idag, Thristan och Thiara var redan där med sin mormor. Thexas och Emil på fotbollsträning. Gott med mat och fika efter en dag iväg. Men nu är som sagt knoppen trött och det får bli läggdags efter Wahlgrens värld.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats