Hanna Loffart

Utbildning + skolavslutning

Två dagar i Eskilstuna på Finansinspektionens ekonomiutbildning är nu avklarad. Haha, ja ni läste rätt. Hur hamnade jag där kan jag ju undra? Men det var intressant och väldigt lärorikt. Men nu är det väldigt fullt i mitt huvud kan jag meddela. Därav den dåliga uppdateringen i veckan. Och så försöka få till all bröllopsplanering också…

Igår hade vi vår bröllopskock Lina här hemma, samt vårt toastpar. Jättebra att de fick träffas lite innan och sen bestämde vi menyn helt klar, vi är i trygga händer och vi behöver verkligen inte tänka på någonting när det kommer till mat och servering nu. Yes!

Ikväll har vi varit på Thristans skolavslutning. Tänk att han redan slutat 2:an? Det går galet fort alltså! Thexas längtar till nästa år när han också får medverka på skolavslutningen som ”elev” och inte brorsa bara. Han kommer verkligen älska att börja 6-års i höst!

Thristan satt med klassen, vi sjöng de traditionella sångerna. Några tal hölls, sen vi fikade tillsammans med pojkarnas pappa och familj. Eller, barnen kastade i sig fikat och sprang iväg och lekte. Vi andra skrattade gott åt lärarnas band som spelade. Nu väntar en kort skoldag för Thristan imorgon (de går typ 2 timmar för att få till rätt antal skoldagar) och sen en vecka på fritids (dagis för de andra) innan de får gå på ett 7 veckor långt sommarlov. Det är de SÅ värda! Thristan har haft en tuff vår och han behöver verkligen få vara lite ledig från skolan nu.

img_1427.jpg

img_1430.jpg

Jag försöker ladda upp fler bilder här, men den här nya uppdateringen gör mig tokig. Ingenting går som det ska! De får komma i ett separat inlägg imorgon eller nåt, om jag lyckas dvs. Suck!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats