Hanna Loffart

Vab-dag med Thexas.

Dagen blev inte riktigt som det var tänkt.

Thexas kom hem igår och var lite lös i magen. Inte jättefarligt, men på hans dagis har det nu gått magsjuka i fyra veckor utan att de fått bukt på det. Vi har klarat oss från det -peppar peppar- men nu har alltså något satt sig på Thexas. Han blir alltid dålig i magen när han har nåt virus eller bara vanlig förkylning, så för oss är det inget konstigt. Men för alla andras skull så håller vi honom hemma från dagis tills bajseriet är normalt igen.

Vi är rätt övertygande om att personalen hade skickat hem honom från dagis idag annars.

Så idag är jag hemma med bägge barnen. De är hur pigga som helst. Men det är svårt att säga då Thexas inte bajsat något än. (trevligt inlägg va, haha)

Barnen leker hur bra som helst idag! Så himla roligt! Vi satt länge, länge i Thexas rum och byggde med duplo. En kompinerad djurpark, biltvätt och fängelse. Det ni!

Nu ska jag laga lite lunch till oss och sen blir det mer lek!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. carolinenilsson

    Jobbigt med magsjukor på förskolan, ofta går dom ju runt sålänge också för att visa inte håller barnen hemma i den tid man bör. Här har vi en sålänge inte fått något *peppar peppar* det är ju så hemskt och själv lider jag av fobi för magsjukor och sådant. Det sitter i från när jag var liten.

  2. carolinenilsson

    Jag förstår att alla har olika åsikter kring detta och jag accepterar att alla inte tycker som jag. Någon dag kanske jag också inser tjusningen med detta, men just i detta sammanhang blev jag bara så irriterad på Fisher Price. Nån måtta får det väl vara så små barn har knappast någon nytta av iphones och ipads. Jag har köpt en nintendo ds med olika lärorika spel till min äldsta i julklapp kanske dubbelmoral men jag tycker det är mer en barnleksak än en telefon Dessutom är jag ju lite rädd om min telefon att det ska gå sönder om dom skulle använda den. För mig är det ju en telefon som jag använder dagligen och man ser hur vänner och bekantas faller i golvet och telefoner splittras, så billig är den ju faktiskt inte och barn inser inte värdet i dyra saker. Haha jösses jag låter som värsta moraltanten, men som sagt en dag kanske jag också inser tjusningen. Kram!

    Förresten har du bloggat länge på den här portalen? Jag har en fråga 😉 Hur funkar det med kommentarerna om jag svarar på en fråga direkt i min blogg får du då ett meddelande att jag har svarat på din kommentar?

stats