Hanna Loffart

Valborgsmässoafton

Barnen och jag har haft en bra dag.
Vi blev rejält osams i eftermiddag dock, men förutom det så…

Vi började dagen med lång frukost, duschning av mig och barnen, fixa hemma, pärla pärlplattor. Barnen önskade Burger King till lunch och det gick jag med på. Jag har bara varit där inne en gång förut, så det var på tiden tyckte de. Haha. Barnen smaskade i sig mat och jag själv hade med mig ett äpple och en clementin. Thexas hade med sig en tjugolapp som han fått av barnens morfar igår, för den ville han köpa en glass efter maten och det fick han. Han och Thristan stod själva i kön och beställde glass, och sen kom de tillbaka med en glass till Thiara också. Som Thexas köpt för sina pengar till henne. Thristan gillar inte glass vidare mycket så han ville inte ha, annars hade han också fått ta med sin tjugolapp såklart. Men jag blev så rörd av att han tänkte på Thiara och att hans tjugolapp räckte till två glassar. Syskonkärlek! ♥

 img_0236.jpg img_0237.jpg

När vi kom hem igen så såg vi en film och myste i soffan. Thiara somnade till slut och sov över en timme innan jag fick väcka henne. Hon skulle varken sova middag i sängen eller vagnen idag, men hon var ju tydligen trött ändå.

img_0235.jpg img_0238.jpg

Kvällen har vi spenderat hemma hos barnens mormor som fyller år idag (hipp hurra!) Där bjöds vi på mat och fika och barnen (speciellt Thiara och kusin Alwin) lekte järnet. Sen gick vi iväg och såg på när de tände majbrasan. Thexas är så rädd för elden, men det gick ändå hyffsat bra idag. Tills de började smälla raketer och han fick panik. Jag lyckades lugna honom till slut när det var färdigsmällt. Trodde vi! Sen satte de igång att smälla igen och han fick fullständig panik! Min mamma sprang hemåt med honom och vi andra gick efter. Lilla vännen, han tycker det är så otäckt! Sen åkte vi hemåt och nu sover Thexas och Thiara gott. Thristan ville sova över hos mormor och det fick han göra.

img_0239.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats