Hanna Loffart

Våran dag + allergisk reaktion

I förmiddags var vi hembjudna till min bästis Linda med familj.
Vi bjöds på godfika, barnen lekte järnet och vi vuxna kunde prata ikapp en massa.
Barnen hade varit snälla i år och fick fina julklappar.

Jag blev dock tokallergisk av deras två hundar, som jag inte ens var i närheten av.
Men det räckte tydligen. Vi kunde bara vara där en timme, och trots att jag hade tagit mediciner så blev jag jättesjuk. Vi åkte hem direkt när jag började känna av det, men det blev rätt illa ändå. Jag tog dubbel dos av medicin hemma, låg i sängen med astma. Svårt att andas, tjock i näsa och svalj. Fick frossa och somnade till någon halvtimme. Vaknade med ögon som började svullna ihop, läpparna som svullnade och sved. Övervägde Akuten, men tog av mig alla kläder som jag hade haft på mig hos dom, hoppade in i duschen och tvättade håret ordentligt. Efter lite mer vila så mådde jag bättre, men jag känner mig fortfarande inte kry. Jag får alltid sådär efter en ordentlig allergisk reaktion, det är som att kroppen lägger av och går i strejk. Får nästan som influensaliknande symptom. Det brukar kunna hålla i något dygn så jag hoppas att jag mår bättre imorgon igen.   Mina finaste tillsammans med min goa gudis Casper. ♥

Nu ikväll har vi varit hemma hos min pappa och ätit middag. De blev sjuka i jul när vi skulle dit, så vi var där idag istället. Vi bjöds, som alltid, på så himla god mat av pappas fru Eva. Jag mådde inget vidare, men tog mig igenom kvällen. Nu är det soffhäng som gäller en stund till, så hoppas jag kunna sova bort eländet.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats