Hanna Loffart

Värkar inatt + Ullaredsshopping

Imorse/inatt vaknade jag  strax innan 5, hade då varit uppe runt 4 också för att gå på toaletten. Men då vid 5 hade jag ont i magen, gick på toaletten igen och åt en banan. Satte mig i soffan och kunde börja klocka värkar! Shit, vilket rus som for genom kroppen, så jäkla pepp på att föda barn!

I nästan två timmar kunde jag klocka värkarna, men lagom när jag väckte Emil (som redan var vaken för att jag inte var i sängen) så började det avta mer och mer. Och lagom när han skulle väcka barnen för att ta dom till skolan så var de som helt bortblåsta. Så, det var bara för mig att gå upp och äta frukost med dom och Emil kunde åka och jobba ändå.

Jäklar, vad snuvad man känner sig! Jag har noll känningar nu, ska strax äta lite lunch och sen ta mig till Vingåker för att klippa håret. Det enda positiva är att Emil fick fart att packa BB-väskan tidigt imorse, har ingen aning om vad han lagt ner så jag ska nog kika i den sen.

Nåt annat positivt är att min pappa ringde mig igår förmiddags, då var han i Ullared med sin fru och frågade om vi behövde något. Så igår kväll sladdade han inte här på uppfarten med allt det som fattades till lillebrors ankomst. Badbalja med insats, gungtassar till spjälsäng (Emils favoriter) ett extra set sängkläder till vagga/vagn, regnskydd och en liten väska. Och så regnkläder och leggings till Thiara. Så snällt!

Regnskyddet från Elodie details hade vi till Thiara med, så bra att det passar alla vagnar.
Och i Ullared kostar de 99:- istället för 450:-, så pappa fick köpa två. Har ju ändå tre vagnar så slipper man plocka med det emellan.

Och så en söt liten ryggsäck, mest för att jag tycker den är så snygg.
Användningsområdet kanske inte är superstort just nu.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats