Hanna Loffart

Vegetariskt julbord

Äter ni vegetariskt hemma?
Jag blev vegetarian när jag var 12 år och var det tills jag var 20 ungefär. Däremellan började jag äta fisk och skaldjur också, och så småningom kyckling. Idag är jag inte vegetarian, men jag tycker inte om kött. Inte smaken och absolut inte konsistensen. Jag kan äta korv och köttfärs. Men jag skulle aldrig i mitt liv äta en grillad köttbit tex. Jag har lite vårt för kyckling också, men kycklingfilé går oftast bra. Eller grillad kyckling om jag slipper rensa den själv. Och kyckling är ju ofta ett smidigt alternativ för andra att laga mat på när det kommer till mig, så det funkar.

Så här lagom till jul så fick jag hem en present från Quorn med deras julsortiment: julskinka, prinskorvar och köttbullar. Helt vegetariskt såklart!

Så festligt att sådana här alternativ finns! Emil såg aningen skeptisk ut, men jag ska nog försöka lura i honom och barnen det här för att testa. Jag äter ju korv och köttfärs såklart, men skinka skulle jag aldrig äta. Så jag får se om den här ”skinkan” är något jag gillar. Vad tror ni? Hiss eller diss?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Tycker den där veg”julskinkan” är helt okej.. men testa att griljera den som vanlig skinka med ägg, senap och ströbröd! Det ger den lite extra god smak! ?

stats