Hanna Loffart

Vi behöver en till uteplats

Ändå sen vi flyttade in i huset 2013 så har jag varje år påtalat att jag tycker att vi ska göra en liten uteplats på baksidan, det är nämligen enda stället vi har skugga på eftermiddagarna. Jag tycker inte om att sitta direkt i solen. I år är dessutom Emil känslig för solen pga cellgifterna, plus att Thilox är liten och inte bör vara så mycket i solen. Nästa sommar har vi ju dessutom en liten till…

Så, det var inte alls svårt att övertala Emil om att vårens projekt får bli en liten uteplats på baksidan. Hur ”litet” det här projektet blir dock, ja det återstår att se. Jag hade kunnat nöja mig med en grusbädd med några stolar och ett litet bord att ställa kaffekoppen på. Men det blir nog större än så.

Vi har måttat ut och Emil och hans pappa har grävt bort allt gräs idag. Sen tar vi nog ett steg i taget, lite beroende på hur mycket Emil orkar under hans behandling.

Just nu har Thilox rummet där fönstret är. Men när han och bebisen så småningom ska dela rum, så får de ta vårat sovrum (som är det största) och vi tar Thilox nuvarande rum. Då vore det ju himla mysigt med en altandörr där, eller hur? Ja, planer finns det gott om! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats