Hanna Loffart

Vi har blivit med husvagn

I många år har Emil velat ha husvagn. Jag har inte varit det minsta intresserad!

Men så har vi lånat hans brors husvagn några gånger under två somrar, barnen älskar det. Och tydligen jag med!

För igår så köpte vi en egen!

Emil och hans pappa åkte till Vårgårda och hämtade hem den och ikväll har Emil städat den då den var rejält skitig invändigt. Men den känns så bra! Det är en Adria Astella 563 pt, jag kan inte ett skvatt om husvagnar så jag vet inte alls vad det innebär. Men Emil är uppvuxen med husvagn och har haft en egen tidigare.

Den här är superfin, från 2013 med våningssäng med tre bäddar, dubbelsäng och soffa som man kan bädda ner. Vi får alltså plats allihopa! I den lånade får man nämligen bara plats fyra, vilket är tråkigt. Men nu kan vi åka hela familjen i sommar! Tror och hoppas att det kan bli flera turer!

Thiara blev så glad att hon har gråtit av glädje tre gånger idag! Thexas tjoade att ”jag älskar mitt liv, jag älskar er, det här är den bästa dagen i mitt liv” och Thristan erbjöd sig att städa husvagnen! Barnens glädje alltså, värt varenda krona att se de så glada!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Så himla kul! Vi tipsar om både Gustavsviks Camping och Jogersö om man inte vill åka långt. Vi kanske kan sammanstråla någon gång.

stats