Hanna Loffart

Volangrumpan, snart ett minne blott

Jag är svag för volangleggins, det var något jag ALDRIG trodde innan jag fick en dotter. Innan så tyckte jag att det var riktigt fult till och med. Men inte nu! Haha. Jag har köpt på mig mängder i alla storlekar. Främst från Kappahls Newbie som har haft många olika färger och mönster. Även Lindex har en del och HM likaså.

Men nu när Thiara börjar gå över på storlek 92 blir det svårare att hitta. Både Kappahl och Lindex gör sina upp till storlek 86 nämligen. Och det börjar bli smått för Thiara. HM gör sina upp till storlek 92 och de har vi redan. (ljusrosa med prickar och jeansfärgade)
Jag önskar verkligen att butikerna kunde göra de i större storlekar.

86-högen, alldeles för snart ett minne blott.

img_8505.jpeg img_8506.jpeg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats